Formulario de Contacto

A los efectos previstos en el Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), se le informa que los datos personales que nos facilita a través de este formulario se incorporarán a un fichero de la entidad Autonautica XXI SL. Puede ver información detallada en nuestro Aviso Legal y Política de Privacidad.

Datos de Contacto

Autonautica XXI SL
972342318

info@autonautica21.com

Carretera de Lloret, 23
Tossa de Mar
17320 - Girona

GUIA IMPLEMENTACIÓ

Clàusula a incloure junt amb el formulari de contacte de la pàgina web. Es pot copiar el text directament just a sota del formulari o vincular-lo a una casella d’acceptació.

 

Clàusula apartat de contacte web

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable AUTONAUTICA XXI S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a CARRETERA DE LLORET, 23 17320, Tossa de Mar o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a info@autonautica21.com.